Selectie

 

Binnen onze club hebben wij drie selectieteams. D-GrooveZ (14+), MoveZ(11+) en Freez (8+)

 

 

Het doel van de selectieteams is om de kinderen in deze groepen meer uitdaging te geven op dansgebied. Wij willen graag de ontwikkeling van deze kinderen op een andere manier stimuleren. We letten meer op synchroniteit, mimiek, kracht en energie. De selectiegroep traint in totaal 3/4 uur per week. Zij trainen met de selectiegroep en in reguliere uren.

 

 

De selectiegroepen bestaan uit slechts een aantal leden. De les is niet toegankelijk voor iedereen. Als de docenten denken dat een leerling meer aankan, eruit springt of uitdaging nodig heeft. Dan wordt hij/zij hiervoor gevraagd.

 

macaustreetdance@gmail.com

06-52544959

D-GrooveZ

 

D-GrooveZ is de naam van ons selectieteam 14+. Dit team bestaat nu ruim 4 jaar en ontwikkelt zich steeds meer. De meiden vormen een hecht team doordat zij 3/4 uur in de week met elkaar dansen.

 

De groep is hard aan het trainen voor wedstrijden. We willen het team meer ervaring geven op dansgebied, ze leren omgaan met zenuwen en het aangaan van een nieuwe uitdaging. Langzaam aan wordt het niveau steeds weer verhoogd. Daarnaast kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat het erg leuk is om hier aan mee te doen.

 

Naast het dansen organisren we ook regelmatig uitjes om het teamgevoel te versterken. Denk hierbij aan filmavond of met z'n allen ergens eten.

 

Het motto van D-GrooveZ is: 'We're not a team, we're a family'

Movez

 

MoveZ is de naam van ons selectieteam 11+. Deze groep is jong en erg enthousiast. In deze groep zitten enthousiaste meiden die graag meer willen met dansen. Zo trainen we met hun op strakheid, uitdrukking/mimiek, synchroniteit.

 

Het niveau van de groep proberen we zo hoog mogelijk te krijgen op verschillende manieren. Zo houden we bijvoorbeeld de groep klein, komen er alleen dansers in die gevraagd worden door de docenten, en trainen zij 3/4x per week. Ook zijn we hard aan het trainen voor wedstrijden. Afgelopen seizoen hebben zij de 2e prijs gewonnen met een wedstrijd, ook ons duo Alyssa en Britt wonnen hier de 2e prijs.

 

Zien wij in de reguliere lessen leden die er uit springen en ook meer uitdaging nodig hebben? Dan wordt deze groep wel uitgebreid. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen op dansgebied en hier ook de kans voor krijgen.

FreeZ

 

FreeZ is de naam van ons jongste/nieuwste selectieteam. Deze groep bestaat nog niet zo heel lang. Het is een groep met meiden die erg enthousiast zijn. We zitten nu nog in de beginnende fase maar we trainen met hun ook al op strakheid, uitdrukking/mimiek, synchroniteit.

 

Het niveau van de groep proberen we zo hoog mogelijk te krijgen op verschillende manieren. Zo houden we bijvoorbeeld de groep klein, komen er alleen dansers in die gevraagd worden door de docenten, en trainen zij 3x per week. Ook zijn we hard aan het trainen voor wedstrijden.

 

Zien wij in de reguliere lessen leden die er uit springen en ook meer uitdaging nodig hebben? Dan wordt deze groep wel uitgebreid. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen op dansgebied en hier ook de kans voor krijgen.