macaustreetdance@gmail.com

In 2010 is de Dance Zone onderdeel geworden van Macau Sports.

 

Samantha de Reus en kort daarna ook Marijke Broekman hebben samen de Dance Zone opgebouwd tot een succesvol onderdeel van de sportclub. Samen runnen deze vriendinnen de streetdance lessen, waarbij plezier in beweging voorop staat. De danslessen worden door deze vriendinnen vol met passie en enthousiasme gegeven.

 

Naast de lessen organiseren zij ook de verschillende optredens en activiteiten. Ook met de selectieteam's zijn, en worden er wedstrijden gedanst.

 

Sinds kort is er aanvulling gekomen, en is het team versterkt met behulp van Ashley, Annick, Adrine, Brigitte, Linda, Jasmijn en Stefanie.

 

 

Achter de schermen staat het team van Macau Sports er, om facilitair alle zaken te regelen. van op-afbouw van de lessen tot toezicht en beheer van de locatie, om zorgeloos de kinderen te kunnen laten dansen.

 

Wij zorgen ten alle tijde dat de leden onder toezicht van onze medewerkers arriveren, en vertrekken vanaf de sportclub. Vele ouders kunnen deze extra dienst erg waarderen omdat ze weten dat de kinderen nooit alleen op straat staan te wachten op de ouders.

 

Het motto wat bij de lessen naar voren komt: 'it's not just a sport, it's a way of life!'

06-52544959